Niet aangemeld Skip Navigation Links

SOCK: bestelling dranken

  • Identificatie
  • Invullen gegevens
  • Overzicht
  • Afgewerkt


Opgelet: we voorzien voor elke verhuur sowieso een standaard aanbod, voldoende voor een evenement van +/- 70 personen. BESTEL ALLEEN BIJ WAT U EXTRA WIL BOVENOP DEZE BESTELLING. Beide worden dan voor u klaargezet in de koelcel.

Heeft u er moeite mee in te schatten hoeveel u nodig heeft? Noteer dan een "1" bij alle gewenste producten. Noteer onderaan in het informatievak welk soort evenement het is, hoeveel mensen er komen en hoe lang het evenement duurt. Wij doen dan een inschatting.

Wil u producten die niet in de prijslijst staan? Dat kan! Vermeldt deze onderaan in het opmerkingenformulier met de gewenste hoeveelheid en wij bestellen deze bij de brouwer.

In onze koelcel voorzien wij steeds volgend standaard aanbod voor elke verhuur, voldoende voor een evenement van ongeveer 70 personen:

  8 bakken jupiler
  2 bakken Augustijn blond
  1 bak Augustijn donker
  2 bakken Leffe blond
  1 bak Leffe donker
  3 bakken 6x1L plat
  3 bakken 6x1L bruis
  3 bakken 6x1L Coca-Cola
  3 bakken 6x1L Coca-Cola Zero
  1 bak 6x1L limonade
  4 pakjes koffie 250g (voldoende voor 2 grote percolators)
  2 pakjes koffie decafeïne 250g
  2 zakjes melkjes met elk 50 stuks
  2 zakjes suikertjes met elk 50 stuks
  18 flessen rode wijn Chaumel
  18 flessen witte wijn Chaumel
  30 flessen cava GM
  2 bakken 6x1L fruitsap.

Enkel wanneer u dus EXTRA producten wil bestellen, bovenop deze standaard, of materiaal wil reserveren (micro etc.) is het nodig deze lijst in te vullen.


 
  
 
    
Artikels staan vermeld volgens de minimale af te nemen bestelhoeveelheid. bv. Staat er 'Water 1L', dan kan je bestellen, en nadien afrekenen per fles. Staat er 'chocolademelk 24x20cl' dan bestel je per bak en zal er op de afrekeningsfactuur ook per bak aangerekend worden, ook als er slechts enkele flesjes uit verbruikt zijn. Alle dranken in het standaardaanbod zijn uiteraard per los flesje af te nemen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
Kaprijke gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring op www.kaprijke.be/privacy. Heb je vragen, opmerkingen of klachten, laat het ons dan weten. Dit kan via e-mail naar privacy@kaprijke.be of per brief naar het gemeentebestuur Kaprijke, Veld 1, 9970 Kaprijke.
De gegevens worden verwerkt conform de algemene verordening gegevensbescherming EU 2016/679 (afgekort als AVG of GDPR).
Ontwikkeld door Cevi ©